The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Карта на Плевен » Избори 2011: Кандидати - Плевен и партийни листи в община Плевен

740 години гр. Плевен » Новини от Плевен

Избори 2011: Кандидати - Плевен и партийни листи в община Плевен Изпрати E-mail
740 години гр. Плевен - Новини от Плевен
Дата на публикуване: 15 Октомври 2011
Публикацията е прочетена: 19680 пъти

партийни Кандидати - Плевен

Партийни листи в община Плевен14 са кандидатите, регистрирани от ОИК Плевен за участие в изборите на 23 октомври за кмет на Община Плевен

Партийни кандидати - Плевен

Иван Вълов, кандидат за кмет на коалиция "Земеделците за Плевен"

Роден през 1953 г. в Плевен. Инженер. Завършил ВИМЕС-Русе специалност "Автомобилен транспорт, трактори и кари". В продължение на 12 години е работил като инвеститорски контрол в АЕЦ-Белене. През последните 14 години е управител на фирма за строителен надзор. Три поредни мандата е общински съветник. Издигнат е за кмет от коалиция "Земеделците за Плевен", в която са БЗНС и ЗНС.
Семеен, съпругата му е лекар. Има двама сина.


Красимир Златев, кандидат за кмет на "Партия на зелените"

Роден на 19 октомври 1951 г., кореняк плевенчанин. Завършил математическа паралелка. Машинен инженер. Следвал специалност "промишлена топлотехника" във ВМИ "Ленин", сега ТУ - София. Работил в панорама "Плевенска епопея 1877", ръководител отдел в техническото направление, по-късно в "Промишлена енергетика" - конструктор и технически директор. В момента управлява частната си фирма.

През този мандат беше общински съветник, избран с листата на "Атака", но напусна партията заради несъгласие с тогавашното местно ръководство. Сега е кандидат за кмет от национално движение "Достойни за България", но ползва регистрацията на "Партия на зелените". Член на национално движение "Достойни за България". Разведен, с едно дете.Алипи Деянов, кандидат за кмет на движение "Експерти за регионите"

Роден е на 24 ноември 1945г в село Крушовица, Плевенско, известен с прякора си Джими. Завършил Лозаро-винарския техникум в Плевен. През 1963 става републикански шампион по бокс. Състезава се за ЦСКА и "Славия", бил е в националния отбор. През 1976г завършва ВИФ, а по-късно - право в УНСС. Работил е като треньор по бокс. Четвърти мандат е експерт по етническите въпроси в областна администрация-Плевен. През 1999г бе издигнат за кандидат-кмет на Плевен от партията на Кирил Рашков "Свободна България", но оттегли кандидатурата си.

Семеен, има син, дъщеря и 4-ма внуци.


Д-р Поля Петева, кандидат за кмет на Единна народна партия

Родена на 16 октомври 1968г в Плевен. Завършила местното СОУ "Иван Вазов" със златен медал, с отличие се дипломира от Медицинска Академия - София. С 20-годишна практика като стоматолог.

Единственият стоматолог-алерголог в Плевен. Втори мандат председател на контролната комисия на зъболекарския съюз в Плевен. Експерт към РЗОК.
Председател на ЕНП в Плевен. Семейна, съпругът й е лекар, има трима сина.


Доц. д-р Димитър Стойков, ГЕРБ

Той е на 51 г., родом от Провадия, семеен, с 1 дъщеря и 1 внучка. Съпругата му е лекар. В момента е изпълнителен директор на УМБАЛ "Д-р Георги Странски" в Плевен, декан на факултет "Здравни грижи" в медицинския университет Плевен. Завършил медицина във ВМИ-Плевен през 1985г. От 1985 до 1991 г. е хирург-ординатор в областната транспортна болница в Горна Оряховица. През януари 1992 г. след спечелен конкурс става асистент към Първа хирургична клиника - Плевен. Минава всички стъпала на кариерата - старши асистент, главен асистент в катедра ДХирургични болестиФ, по-късно защитава дисертация. Специализира "Медицински мениджмънт и управление" в Израел през 1995г.

Седмици преди ГЕРБ да обяви официално кандидатурата му за кмет, се състоя публичната защита за придобиване на научна степен "Доктор на науките" по научна специалност "Обща хирургия".

Завеждащ отделението по висцерална хирургия в Клиниката по хирургия на УМБАЛ - Плевен. Доц. Стойков бе шеф на болницата от 2004 до 2005г. Откакто пое здравното заведение за втори път в края на 2009г, успя да стопи просрочените му дългове, да вдигне заплатите на персонала и да приключи 2010г на печалба.Кандидат за кмет от РЗС

Той е на 27 г. от Плевен. Възпитаник на спортното училище в града,лекоатлет. Единственият ерген сред досега обявените кандидатури за градоначалник на Плевен. Завършил стопанската академия в Свищов със специалност "Стопански и финансов контрол", магистър по финансов мениджмънт. Работи като икономист в частна фирма, но основните му усилия са насочени към научното поприще. Предстои му защита на  докторат по икономика. Непозната фигура  е за политическия живот в Плевен, което той определя, като голямо свое предимство. Не е членувал в други партии. Смята да покаже нов стил в предизборната кампания. "Ще демонстрирам един по-интелигентен начин на водене на кампания - без оплюване на опонентите", декларира младият мераклия за кмет.Кандидат за кмет от БСП

Той е на 35 г., родом от Плевен, женен, с две дъщери - Рада и София. Завършил е история и българска филология във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Специализирал международен бизнес и мениджмънт. Работил е като радиожурналист в общинско радио "Плевен" и "Дарик", бил е политически коментатор в местен седмичник. Общински председател на БСП в Плевен. Младият председател на групата съветници на левицата в общинския съвет през целия мандат бе главното острие на столетницата в местния парламент през последните 4 години. 

Валентин Копчев, кандидат за кмет на "Зелена партия"

Роден на 25 март 1955 г. Завършил учителски институт в Сливен, след това педагогика във Великотърновския университет. Професионалната му кариера е свързана с подготовка и изпитване на водачи на моторни превозни средства. Бил е инспектор в КАТ-Плевен в продължение на 10 години. 11 години е изпитващ кандидатите за шофьори към ДАИ-Плевен. В момента работи към частна фирма за обучение на шофьори. Семеен, с две деца.


Кандидат на "Движение Гергьовден"

Роден е през 1967 г. в Плевен. Завършил промишлен електроника в Габровския университет и икономика в Стопанска академия - Свищов. От 20 години е собственик и управител на компанията си "Пюлос ТМ", която се занимава с промишлена вентилация и климатизация. Съсобственик на летището за лека и спортна авиация край плевенското село Бохот. На предишните местни избори през 2003 г. бе независим кандидат на общински съветник. Семеен, с две деца.Христофор Дочев е кандидат за кмет на Единен народен фронт

Роден през 1946г. Завършил немска езикова гимназия и Висшия икономически институт в София. Специализира в бизнес-школа "Карл Дуисбург". От 22 години работи в известната плевенска шивашка фабрика "Мизия 96". В момента е неин изпълнителен директор и председател на съвета на директорите.

Христофор Дочев бе кандидатът за кмет на града на БСП през 2003г. Три години по-късно след 16 години членство в БСП напусна партията. Съучредител на партия "Българска левица", която е част от коалицията "Единен народен фронт".

Семеен, с две дъщери и 4 внуци.


Стефан Петков е кандидат за кмет от НДСВ

Той е на 45 г., от Никопол, семеен.

Магистър по икономика от Стопанската академия "Д. Ценов" в Свищов. От 1988 до 2003 година работи в никополския завод "Елия". За половин мандат бе зам-областен управител на Плевен. На миналите местни избори НДСВ го издигна за кандидат-кмет в Никопол. Бил е съветник през мандата 2003-2007г. От 2008г е общински координатор на НДСВ за Плевен, без особено чести публични изяви.Кандидат за кмет на "Атака"

Той е на 50 г.,родом от плевенското село Милковица.От първия си брак има двама сина - единият е офицер от артилерията, другият - гвардеец.На 24 август Красимир Атанасов вдигна сватба с дългогодишната си приятелката Дора, собственик на сватбена агенция. Завършва гимназия в Никопол, а след това и военното училище във Велико Търново, като отличник на профила. Полковник от резерва с 28 години стаж в армията и впечатляваща военна кариера. Служил е последователно в Грудово, Болярово и Елхово. През 1992г завършва Военната академия "Георги Сава Раковски", а по-късно учи в Генералщабна академия във Виена. До 15 юли т.г. бе началник-щаб на Пета шипченска механизирана бригада. Дни по-късно се вля в редиците на "Атака".

.Кандидат за кмет от ВМРО-Българско национално движение

Той е на 50 г. Семеен. Завършил транспортното училище "Тодор Каблешков", след това икономика на транспорта в УНСС. Работил като икономист в БДЖ. От 1992г има собствен бизнес - склад за търговия на едро. Общински председател на ВМРО-БНД в Плевен. Кюлджийски се прочу с бунтовете си срещу "Свидетели на Йехова", като неведнъж организира мълчаливи бдения пред офиса им в плевенския квартал "Дружба". Той бе инициаторът и на протест срещу монополиста ЧЕЗ през април. Обявява се срещу срещу съществуващия сега социален модел, който ощетява коректните платци на здравни и социални вноски за сметка на недобросъвестни граждани, които се възползват от системата, без да внасят стотинка в хазната.Кандидат за кмет Българска нова демокрация

Роден на 2 септември 1961 година. Икономист. Председател на Асоциацията на българските градове и региони. От 1992г до 1997г е директор на "Български пощи" - Плевен. Депутат в 38-то Народно събрание от 1997 до 1999г. Напуска парламента, за да се кандидатира за кмет на Плевен през 1999г и оттогава управлява града три последователни мандата. 

Първоначално бе издигнат от дясната коалиция "Заедно за Община Плевен", в която влязоха СДС, ДСБ, Обединени Земеделци, Българска социал-демократическа партия, Радикал-демократическа партия, политическа партия "Вяра, морал, родолюбие, отговорност - Национален идеал за единство", Общност на демократичните сили. След като ЦИК отмени регистрацията й, Зеленогорски ще участва на вота от името на "Българска нова демокрация"

Семеен, има дъщеря Яна.Партия "Движение за европейска интеграция" Елена Георгиева Мусева
Лиляна Нинова Нинова
Петя Андреева Тинкова
Десислава Цветанова Кочовска
Пламенка Атанасова Николова
Огнян Нинов Нинов
Владимир Георгиев Бислимов
Владимир Христов Тасков

/плевен онлайн портал


‹ Предишен
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:610 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).