The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Клоаката на България » Избори 2011! Узаконяване Голямата Политическа Подялба на България. И как да предотвратим това?

България » Клоаката на България

Избори 2011! Узаконяване Голямата Политическа Подялба на България. И как да предотвратим това? Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 27 Януари 2011
Публикацията е прочетена: 18916 пъти

"Хайн Северлох е бил двадесетгодишен редник от войските на Вермахта, отговарящ за картечница, охраняваща брега Омаха в Нормандия(*) в деня на десанта, когато атакуват американските войски — 6 юни 1944 година. Неговият бункер — WN62 е един от малкото, неразрушени от бомбардировките на Съюзниците и обстрела на корабните оръдия, а картечницата му отговаря най-малко за половината от 4 184 американци, които умират пред бункера на редник Северлох...
Едва тогава си дадох сметка, че през цялото това време съм убивал хора — споделя той — До ден днешен сънувам този войник (до 2004 г.). Само като си помисля за това, и веднага ми прилошава."

US Полковник С. Л. А. Маршал - "Войната: наука ли е психологията?"Автор: д-р инж. Никола Тодоров

България: наука ли е психологията?


В България за 22 г. преход, всякакъв - правилен или неправилен - политически подход  беше прилаган, експериментиран и тестван в “живия живот”, единствено с една-едничка цел: “правилните” кръгове и лица да преминават циклично във властта и чрез властта “неприлично” да забогатяват.

Защото “властта е пари и парите са власт”, както бе казано от някакъв забравен философ (а може и “макроикономист”) през вековете.

Но подходите се изчерпаха или просто не вървят вече. Кръговете и лицата “неприлично” МНОГО забогатяха и старите подходи за крадене стават неефективни. Трябват нови за подялба, "легализиране" и "узаконяване".

Един народ, колкото да е тъп (или “шибан”- както един бивш министър на текущия едногънков "Прайм-министЪ" - пожарникар, нарече народа - “шибан народ”) забелязва дългогодишната игра и му писва. За сега псува и трае... Затова трябва страх, лъжи и пак страх.

 

Както пише д-р Любомир Канов, психиатър от Ню Йорк, в статията си  "България: Свобода на оловото":

"Стана вече кристално ясна схемата, по която беше тласнато през всичките тези 21 години българското общество. Най-коварните от водачите на Партията в съдружие с босовете на Държавна Сигурност и под закрилата на своите босове от КГБ извършиха социален преврат, маскиран като преход към демокрация...Първо и най-важно беше да се запази страха, техния най-верен съюзник. Вместо "държавният страх", страха от институциите на репресията, която беше вездесъща, се появи и насади дифузния страх от неуловимия, ненаказуем и всемогъщ криминален престъпник, който тайно или явно беше закрилян от новата "демократична" държава и от съдебна система, изцяло инфилтрирана и ръководена от ДС.
Законът на силата, на куршума, на пребиването и рекетирането, на "силовите бригади" , на масовата битова и ненаказана престъпност стана ръководен принцип."

Сега обаче, Голямата Политическа Подялба (ГПП) започва, като първи момент, с новото овладяване на медиите - телевизии и вестници.


Новите Генерал-Губернатори са вече посочени (почти всички посочвани отвън) и трябва да бъдат ПиАр-вани, промоутирвани, т.е. на прост български език - натаманявани за пред външния и нашенския свят.

Примери?

Ами някои от тях са вече явни. Ето - според мен - последното посочване (извадка от бг печатна медия):

"Премиерът Бойко Борисов се срещна в Министерски съвет днес (края на май 2010 - бел.Н.Т.) с директора на ЦРУ Леон Панета", който буквално му заявил:
Ти си лидер, който ни трябва! ...(пак извадка)
   Image Леон Панета прави  “Ти си...” на Бойко Борисов. Текущият "български племенен вожд” - разнежен - е на седмото небе! Пред портрета на Левски!!!


Така, че ... посочените за "правилни" трябва да бъдат ПиАр-вани, промоутирвани, т.е. на прост български език - натаманявани за пред външния и нашенския свят.


Световното стадо, преди всичко ЕС-стадото трябва да поклаща с глава и одобрява ГПП, а нашето - да блее... и отминава гаврата пред портрета на Левски.


„Труд” и „24 часа” отдавна не са това, което бяха, нито могат отново да станат. Не случайно през декември м.г. близо 37 милиона евро бяха дадени за покупката на залязващата германска пресгрупа "ВАЦ" на Бодо Хомбах.

Новата "Вестникарска група България" се създаде на 06.01.2011 г. с президент на борда Любомир Павлов-Пъпката, който на брифинг каза, че целта е да се избегне "корупция в журналистиката":
"Медиите трябва да информират, да анализират и да коментират. Решението за купуването на вестниците е бизнес решение. Има корупция в журналистиката. Ще проверя слуховете за наличието й в бившите ВАЦ-ови издания."
"Струва ми се, че е възможна следната конструкция: Любомир Павлов да обещае на Бойко Борисов, че неговите вестници ще подкрепят кандидатите на ГЕРБ за президент (както и в местните избори) и ще спрат „пробутването” на Огнян Донев в публичното пространство като евентуален кандидат-президент, подкрепян от бизнеса. В замяна - Генерала да подкрепи Софиянски за кмет наСофия.",
коментира Соня Колтуклиева в bulgaria-news.bg.

В подкрепа на моята теза - че подходите се изчерпаха или просто не вървят вече и, че „Труд” и „24 часа” отдавна не са това, което бяха, и никога не могат отново да станат такива - от лятото на 2010 г., на хоризонта изгря нова звезда - в-к "Галерия" на претендиращата за нова алфа-сирена в медийните среди (в частност алфа-сирана на Алексей Петров - с истинско име Асан Омеров), Патрашкова.
И новият подход не закъсня - от 3-ти януари до сега се появиха n на брой СРС-та. Защо ли? И защо толкова много сересета?

"...искат да изнервят Бойко, за да се кандидатира за президент." -

продължава моята мисъл Соня Колтуклиева, пак там.


Днес ефирът ври от СРС-та. Завря още на 3-ти януари. И учудващо дълго тези сересета остават в новинарските емисии и сутрешните блокове. За течовете на информация от службите в публичното пространство всяка сутрин говорят всички.

Буквално всички.

Темата е широко дискутирана в емисиите на трите национални телевизии, които очевидно вече се затрудняват да си поделят основните действащи лица (напр. - трябваше Ваньо Танов да гостува в едно студио, после да се включва по телефона в друго, а в трето да го защитават/опровергават - всичко това по едно и също време - от 7.30 до 9 ч.). Познат метод. Както при нестинарката Никола Филчев преди месец-два...

А проституиращите журналистки и водещи се кефят, че са "напипали пулса" на времето...

Учудващо: За колко кратко време, какво свободно движение, на енергия, пари, "стока", хора и фекалии...!

Но си заслужава.
Идват Избори2011!
В отдавна доказалата се антибългарска бТВ онзи ден обаче, не поподнаха на точния човек. Явна грешка в подхода (сценария).
"Къде е адвокатът на държавата квази-монархия на един човек?",
сериозно попита екс-депутатът и психиатър д -р Николай  Михайлов на 27 т.м. по бТВ.

“В дебата има един велик отсъстващ - квалифицираното лице, адвокатът на държавата”,

коментира д-р Н. Михайлов за поредната флашка (за n-ти път нова флашка), при която се чува ясно категоричния глас на премиера, настояващ да се премести негов съотборинк по футбол на малки вратички, от някакво ново място на работа, на старото му работно място. (като митничар, разбира се, и то на някакъв ключов Терминал, ъф ко-о-рз... - Вообще някакъв мутринско-премиерско-профански диалог, който утре Пожарникарят ще отрече и обяви за фалшив)

Никой в тази страна не се съмнява е, че така се назначават хора, че има контрабанда и тя се покровителства от премиерите. Сега излиза отвътре информация заради отношенията между хора, които са се хванали за гушите и работят през различни канали. Това са хора от ВИС, СИК, МВР и ВИФ.,

посочи Михайлов.

В този дебат има един велик отсъстващ. Институциите са в грипна ваканция. Къде е квалифицираното лице, адвокатът на държавата, къде е този университетски преподавател с елиптични изречения.”,

констатира риторично докторът.

“Цялата тази ситуация е продукт на нашата политическа система. Наслаждаваме се на художествено завършена некомпетентност. Ние сме европейски провал в това, което наблюдаваме.”,

констатира още докторът-психиатър.


Твърдението ми, че има нов подход го подтвърди (дали пък без да иска) пред в ефира на предаването „Бодилник" по ТВ7 на 28 януари 2011, самият той, Бойко Борисов, даже свали - в едногънкова еуфория - дори шапка на Алексей Петров (с автентично мюсулманско име Асан Омеров):
„С трима журналисти, - Дачков, Патрашкова и Сашо Диков, - един вестник и една телевизия, Петров обезличи всички медии, той ви подчини всичките. С няколко флашки обезличи всички партии. Без пари си направи такава реклама. Шапка му свалям",
каза Борисов пред водещия Николай Бареков.
„Като гледам изявите и откъде идва атаката, Алексей Петров е един от хората, но над него има по-голям, който дирижира прехода от 20 години - Георги Първанов. Той действа по коварен начин, припомнете си как започна всичко - с публикуването на стенограмата от разговора му с финансовия министър Симеон Дянков.",
каза премиерът, който разбирал действията на президента и желанието му да остане във властта.

Тук пак ще цитирам Соня Колтуклиева, която след определен анализ, твърди:

"Неотдавна, съвсем случайно, Ахмед Доган научил за две тайни срещи на Бойко Борисов с президента Първанов отпреди парламентарните избори на 5 юли 2009 година на яхтата на Валентин Златев, шефа на „Лукойл-България”.

Генерала се бил уговорил с Георги Първанов да извъртят номера Путин-Медведев: през 2011 година премиерът да се кандидатира за президент, а през 2012 година президентът да стане премиер на правителство на националното обединение. Лидерът на ГЕРБ  и лидерът на БСП се били разбрали - според резултатите от вота единият да подкрепи другия, сиреч, ако ГЕРБ води в резултата, но няма изгледи за мнозинство, БСП да го подкрепи и обратното, така че една от двете партии да успее да състави самостоятелен кабинет. Според моят източник, откакто Доган разбрал за това шушу-мушу зад гърба му, не си говорел повече със Сергей Станишев и се държал хладно с Георги Първанов.

На пръв поглед нищо от сегашната ситуация не потвърждава тази история, но пък като се замислиш - политиката сама по себе си не е ли динамичен сериал от обрати, смяна на приоритетите, подмяна на идеите и пренебрегване на партньорите?!"

Този анализ ми подсказа въпроса, защо и как точно сега, сивият кардинал на Доган Касим Дал "скокна" срещу Доган. И да си припомня, че това беше на 12 януари 2011, а на 13 януари 2011 г., две проституиращи журналистки, шетащи из сутрешния блок в студиото на „Тази сутрин“ на бТВ, прехвалиха смелостта на Дал и как написал кърваво писмо (точно така го нарекоха) срещу използващия мъжки секретарки Доган... Едната дори го предсказала още при идването на Ердоган у нас... Според проституиращите журналистки, Касим Дал бил бунтар по душа и обичал много стиховете на Ботев. И днес ги рецитирал. Прекланял се пред Васил Левски.


Точно. Премерено. Масирано. И медийно лежерно...


И виждате ли до тук: Доган-Дал, СРС-та, яхтата на авера Златев, тайни срещи, акробатите с "номера на Путин-Медведев"... ятагани, кинжали, Любомир Павлов, Огнян Донев, Генерала, Софиянски, Дачков, Патрашкова, Сашо Диков, Бареков, още две проституиращите журналистки, Алексей Петров,  Георги Първанов, Симеон Дянков, ... и так далее и кой ли още не - всичко това трябва да се омеси в един добър тюрлю-гювеч и да се поднесе на публиката да се храни, духовно обаче. А кой да го свърши?

"Медиите трябва да информират, да анализират и да коментират.",

както целомъдрено казва Президентът на борда на новата "Вестникарска група България", Любомир Павлов-Пъпката.


Вторият момент в ГПП е Голямото Задкулисие (ГЗ) на Междупартийния Конгломерат (МПК) в България, както аз го наричам.

През последното десетилетие МПК стана брутално як. В "зората на демокрацията" той беше един недодялан дипол:

БКП(БСП)<<<:>>>СДС,

който в първите еуфорийни години свърши много добра работа. Този атрофирал вече дипол (ако не и покойник) тогава беше насочен не към ГПП, а към ГИП (Голямата Икономическа Подялба) на България, по простата причина, че тогава не стоеше на дневен ред и не съществуваше ГПП. Но голямото опоскване на България и свързаното с това голямо плюскане от страна на “правилните” кръгове и лица, някои от които фатално се задавиха и скоропостижно се подземиха - е друга, много голяма тема, която в случая е извън обсега на темата и не искам да подхващам.


Сега въпросът е за ГЗ на МПК в България. Вторият, много важен момент в МПК. Той е алфата и омегата на Избори2011.

Избори2011, както знаем всички, са за местна и президентска власт. Бойко трябва законно да го сменим (преизберем) едва през 2013 г.

Лично за него това е един дълъг период, период на персонални мъки и прогресивно спадащ рейтинг (мъките на народа са извън обсега на рейтингуващите блюдолизци вече 22 г.).

Пожарникарят е неподготвен, интелектуално обременен, едногънковосигнален и безекипен за такъв важен пост – министър-председателския.

Много му се искаше да стане такъв от пиедестала на Генерален секретар на МВР  и особено от пиедестала "Кмет на София". Както казва народа, беше подкокоросан от някой за това (кой друг, освен от ГЗ на МПК) и даже финансиран от Джордж Сорос.

Това го нахъса, замъгли му погледа, и той си повярва.

Както много аматьори и квартални футболисти, той си помисли, че става и за Националния отбор.


Но скоро след избори 2009 г. разбра вътрешно в себе си (някой мислещи хора у нас и навън бяха наясно, далеч преди изборите), че не става за “Прайм министЪ”.


Как беше го казал великият Хайтов:

“Едно е да искаш, друго – да можеш, трето и четвърто – да го направиш”,

(цитирам по памет)? Но това едва ли е за размисъл.


Освен това - след едногодишно управление - то започна да му писва, писна му и от умора...

"Полагам огромни усилия, повече от това не мога. Толкоз мога."

...

"За тебе съм самохвалко, за мене съм вече един истински преуморен човек...”

...

"Кой ще ми плати нервите и здравето?",

приключва разговора премиерът със Сашо Диков, в предаването "5 за 4", по Канал 3 от 28 септ. 2010 г.

 

"И сеа кво шъ праим? Примиеро е преуморен! Требе да си почине, неа нерви, кой шъ му плате здравто?",

вероятно е попитал още тогава, през есента на м.г., някой анонимен - но в никой случай виртуален - член от ГЗ на МПК...

Бързо му писна и се умори, но от новия му пиедестал пак му подсказаха “Защо не и Президент”. Това пак го нахъса, замъгли му пак погледа, и той отново си повярва –  пък и трябва да си почине малко (а какво по-добре като президент).


И започна да заплашва, че ще си хвърли оставката, че ще предизвиква предсрочни избори, че народа щял да види, като дойде пак Станишев и Доган...


А Конгломератът пришпори "троянските коне"...


Но преди това, за да стане по-ясно, и да направя анлогия между "макро" и "микро" (нашенските) социално-политически процеси, искам да покажа, че нашенския недодялан дипол: БКП(БСП)<<<:>>>СДС не е Нещо ново. От столетия, в Европа най-вече, се подхожда почти аналогично. В моя статия стигам до извода, че през периода от 1850-те до 1950-те години, условно го наричам Столетието 19/20, процесите за реализация на социални експерименти в световен мащаб са протичали основно в два аспекта:
  1. Изграждането фундамента (1848-1905) и утвърждаване (1917-1933) на дипола “Социализъм<<<:>>>Фашизъм”, и последащото му разрушаване (1945), когато стана ненужен вече и след изпълнение на неговата специфична мисия;
  2. Катализиране на двата процеса – на изграждането на фундамента и на неговото разбиване - чрез Две Световни войни,
които аспекта за Столетието 19/20 могат да се представят схематично още така:

Капитализъм[19в.]>>>поражда>>>Първа световна война>>>поражда>>>Социализъм>>>поражда>>>Фашизъм>>>поражда>>>Втора световна война>>>унищожава>>>Фашизъм = Капитализъм[20в.] + Социализъм,


т.е. диполът “Социализъм<<<:>>>Фашизъм” вече не съществува, тъй като е изиграл своята историческа роля. В социален аспект, обаче остават взаимно противопоставящите се системи (разбира се, задкулисно и винаги под диктовката на Световното Задкулисие - СЗ), като единствен дипол:

 

Капитализъм[20в.]<<<:>>>Социализъм

 

И тук, във времевия вакуум 1949-1991, се намесва Новия Световен Ред (НСР). Умният иначе полски евреин Бжежински, чрез своята сътворена вече теория на конвергенцията, е подготвил прилагането на НСР, който се вклинява в системния дипол Капитализъм[20в.]<<<:>>> Социализъм, постига с много голям успех заложените цели (за Световното Задкулисие, разбира се), като довежда до унищожаване на ненужния никому социализъм. Този процес тече вече 22 години - от 1989 г. и по прогнози води до Капиталистически Социализъм в бъдеще.


Или схематично - след  вклиняването на НРС, диполът се трансформира в еднополюсна компонента:

 

Капитализъм[20в.]<<<: >>>Социализъм = Капиталистически Социализъм

                                           ^

                                            |

                                          НСР

 

И крайната цел: В бъдеаще - един световен “единний строй” = Капиталистически Социализъм.

 

Не споря за наименованието на строя, може да бъде Социалистически Капитализъм или нещо каквото да е. Както и да го кръстят. Кръстници от Световното Задкулисие (СЗ) дал Господ много. Някой да знае кръстника на Теорията на конвергенцията, чиито постулати разрушиха практически след 30 г. социализма?


Но, да се върнем на Избори2011, нашия Конгломерат и, разбира се, "троянските коне".
 

Някои от "троянските коне", от най-ниско, бойно ниво, бяха пуснати от ГЗ в гонка доста предварително, други съвсем скоро – в изборната 2011-та.

Яне Янев отдавна препуска по правата, но в последните завои изостана, даже се загуби напоследък, а се говори, че може Алексей Петров да го е уволнил от длъжността ”Яне Янев”. Но е възможен и обратен вариат - партията на Яне да обяви курс към предсрочни избори и да потвърди целта си за промяна на конституцията, за което РЗС неведнъж е настоявала. Това е по-вярното, защото не считам такъв "млад и надежден кадър" на Конгломерата да бъде така неудачно похарчен.

Касим Дал стартира в следновогодишната гонка с кърваво писмо, но  веднага се установи, че Касим Дал е вече бил взел-дал и на предстоящата на 18 февруари 2011 г. конференция на Централния съвет на ДПС, Касим Дал ще бъде изключен 101% (1% щял да бъде от Доган). Кой знае? Мисля, че "ролята" му тепърва започва, както и тази на Доган, която тепърва продължава...

Други от "троянските коне", от по-средно, командирско ниво, като Алексей Петров напр., ГЗ го пуснаха даже в гонка с препятствия (задържане под стража и без стража, ефективен, карцерен, вилен и домашен арест и пр.). Но той като расов ат вече издържа повече от година. Даже може паралелно да мине в гонката за президент. Носят се слухове, че в СУ "Св. Климент Охридски" има изграден от ГЗ щаб за целта. О, Господи, не позволявай да опетнят името на светия Светец Климент Охридски! За да се види тъпотата на тези от ГЗ, ще цитирам Юрген Рот:

"Не мога да си представя, че българските избиратели биха постъпили толкова глупаво. Не смятам Алексей Петров за особено интелигентен, вероятно е бил добър човек от службите по времето на комунизма, но не мога да си представя чак такава глупост - да става президент. Струва ми се дори, че самият Петров не иска това, тъй като това би надхвърлило възможностите му. Не, не мисля, че това ще стане. Но ако бъде подкрепен от определени медии, нищо не е изключено. Не бива да забравяме това",

казва в заключение Юрген Рот.


А предателите-сатани от Конгломерата и "троянските коне", от най-високо, политическо-партийно ниво? 


Те са много и не за една нощ, както при портите на Царевец на 17 юли 1393 г.. Тогава предателя-евреин Лазар Коен, откраднал и предал ключовете на портите на османските пълчища, не е дачакал "хонорара" си, а е убит от Баязид І Йълдъръм на другата сутрин.


Те, от кохортата на ГЗ на МПК са тук вече 22 години - поименно и явно.

Като Георги Първанов, Бойко Борисов, Сергей Станишев, Симеон Кобурготски и Петър Стоянов. 

Умишлено изпускам от първата редица Иван Костов, Филип Димитров, Стефан Софиянски, Андрей Луканов и Жельо Желев, стартирали успешно в сатанинската  кохорта на предателите и рушителите още в "зората на Демокрацията"! 

 

Image1

Image2Image3 Image 4

Image5 Image6 Image7

Image8 Image9 Image10

 

За отбелязване е, че от посочените десет лица, шестима са с доказан еврейски произход: Сергей Станишев, Стефан Софиянски, Симеон Кобурготски, Петър Стоянов, Филип Димитров и Андрей Луканов. Твърди се за хазарския произход и на Бойко Борисов, но това още не е доказано. Както и за недоказания цигански произход на Георги Първанов и Иван Костов. 

А ако тези съмнения се потвърдят, какво излиза - от десетимата крупни предатели и рушители на България през последните 22 г. - само един, Жельо Желев, е етнически българин?!!!

Но за сметка на това - генномодифициран комуноид!


 

Като резултат -  равносметката е крещяща за тези 22 години! 

У нас, на Балканите, в ЕС и света!

Андрей Луканов преди 21 години (1990) докара чуждите US експерти Ран и Ът – единият приличаше на едноок пират, и сега ние виждаме какво се „случва” с българската наука, образование, индустрия и култура. Вместо да развиват науката, модерната индустрия и селското стопанство, нашите политици унищожиха и това, което имахме. Вместо да увеличават броя на способните и образованите, те ги прогониха в чужбина, а насърчават раждаемостта на необразованите - предимно циганите, на хора които нямат нито професия, нито работа. Под претекста за „мултиетническо развитие” и „крос-културно сътрудничество” се финасират проекти, които насърчават изучаването на кючека, чалгата, примитивизма, етническия изолационизъм и сепаратизъм. Вместо да се загрижат за високите постижения на подрастващите в техническото и научното творчество.(вж.списък на българи, начело с Иван Костов, участващи в проекта "Ран-Ът"...)

Затова сме уникални - и по състава, и по произхода на кохортата, и по резултатите на дейността й - последни по жизнен стандарт в Европа и една от най-бързо изчезващите нации в Света!

 

 

Image11 Image12 Image13

 

Става дума и за дребни, подкупни предатели и рушители като Волен Сидеров, Ахмед Доган,... Димитър Попов и прочее от тяхната сатанинска кохорта..., тях, постигайки ги съдбата на предателя Лазар Коен, народната памет ще ги изтрие окончателно.


Сега, те са пак тук - без убития Луканов, но с откраднатите от него милиарди на България и раздадени пак на тях - "правилните"!


И те пак наскочиха... Те се гласят пак за власт!


Ще бъдат ли ПАК те основните играчи (и/или "посредници") и в Избори2011?


Няма и съмнение, ако им позволим. Защото Сценарият на ГЗ на МПК е отдавна подготвен, вече е в реализация и събитията следват:

Паралелно с данданията около Бръмбаргейт, от кохортата на ГЗ на МПК подготвиха и осъществиха операция дори без кодово име:

ВОТ за БОЙКО или как ОПОЗИЦИЯТА да се остави да бъде "изненадващо" изпреварена”.

От месеци опозицията заплашваше Бойко с вот на недоверие. То не бяха костовци, то не бяха станишевци, то не бяха лютвиместановци и пр., така че и да си най-глупавия едногънков мозък ще ти светне, че трябва изпреварващ ход. И той дойде в една късна зимна доба на 19 Януари 2011, от  заседание на МС - вот на ДОВЕРИЕ...
"Изпреварващият ход" на Бойко "обърка" сценария на опозицията, а със суетнята си тя спомогна за това. Който удря първи, удря два пъти. Желязно правило за бойните изкуства. Бойко го приложи и спрямо опозицията, събрала кураж след данданията около Бръмбаргейт. Поисканият вот на доверие към кабинета "изненада" вече готовия план на опозицията.


И замириса на ... съгласуван сценарии...

"Дали селският бик пак не изненада нашата крава?"! - би попитал някой зевзек от народа.


Забелязвате ли последователността:

Есента2010-опозицията заплашва Бойко с вот на недоверие =>>> 3януари2011-започва сересейския Бръмбаргейт =>>> 11януари2011-опозицията набира смелост за вот на недоверие най-вече от Бръмбаргейта (представете си на Костов му преляла чашата вече) =>>> 19януари2011(в късна доба)-"изпреварващ" ход на Бойко =>>> 20януари2011(сутринта)-опозицията "изненадващо" изпреварена =>>> 20януари2011(вечерта) = ВОТ на ДОВЕРИЕ за БОЙКО

И така – ръцете им вече са развързани за Избори2011 и за Узаконяване Голямата Политическа Подялба на България! МеждуПартийнияКонгломерат се бетонира още по-яко. До опитите им за пълна заблуда на неориентирания избирател крачките са няколко. Те са се споразумели предварително, както личи от “ВОТА” им. В това няма никакво съмнение. Иначе никой от тяхната кохорта не би бил в ГЗ на МПК.

 

Категорично - никой от кохортата не би бил ръкоположен в ГЗ на МПК.


Но кой ръкополага нашите тайни членове за ГЗ на МПК?


Отговорът дава един от многото в света истински и честни евреи – антиционисти, английският евреин Дейвид Айк. В книгата си “Истината ще ви направи свободни” (вж. частичен превод) Дейвид Айк пише, че:

"Според Новия Световен Ред трябва да се създаде Световното правителство, спрямо което всички нации да бъдат колонии. Тази Игра, каквато представлява Планът, е позната като Великото Дело през вековете или Новия Световен Ред. Понастоящем се търси начин как да се внедри Световното правителство, спрямо което всички нации ще бъдат колонии. Търси се начин за установяване на централна банка, единна валута, световна армия, както и световно население с вграден микрочип във всеки гражданин на света, свързващ го към главния компютър. Това което се случва днес, е като кулминация на манипулацията, която е протичала постепенно разлиствайки се, от хиляди години насам. Сега, 3 300 години по-късно  човечеството отново получава възможност събитията да се обърнат в негова полза. Затова Битката е така ожесточена. Йехова (IHWH, Яхве, Саваот - нека си го кажем направо) се страхува да не загуби престола, узурпиран от него. Йехова е дал на своите слуги заповед: "В атака!" И те атакуват, строят техния Нов световен ред, който не е нищо друго, освен увековечаване на старото Зло. Съдете сами: Основите на "Новата култура" (или "културата" на Новия ред) отначало се внушават на подсъзнателно ниво. Посредством произведенията на масовата култура, консумирана най-вече от младежта. Насаждат се преди всичко не конкретни мисли, а възприемчивост към следчовешкото, в което трябва да преобладават агресивността и култът към силата. На прицел са младите. Утрешният ден не бива да им се струва неестествен. И "те" го творят - зъл и агресивен. Безжалостен. Насилнически свят.”

Е, нашата кохорта от ГЗ на МПК не работи ли България да е една отвсички нации да бъдат колонии”?

 

Затова тази кохорта у нас е част от Световното Юдео-Масонско Задкулисие (СЮМЗ).

За 22 години в ръководството на държавата, като се започне от Андрей и се стигне до Сергей и Бойко, от Жельо до Гоце, се изредиха хора с неизяснено национално самосъзнание и липса на отговорност пред собствения си народ. Всичко, което се случи от 1989 година насам е белязано от липса на самосъхранение и търсене на “начин как да се внедри Световното правителство, спрямо което всички нации ще бъдат колонии”, както пише Дейвид Айк.


Какви Избори2011 можем да очакваме от така обособеното ГЗ на МПК в България и опитните кукловоди от СЮМЗ?

Каквито са вече 22 г. – манипулирани, купувани и фалшифицирани. А едва след тях се вижда явно кой кой е от ГЗ на МПК.  Останалите чакат или се прегрупирват и играят “опозиция” до следващите избори.

Това ли да е отговорът? Разбира се, не!


Избори2011 са по-особени. Избори2011, както знаем всички, са за местна и президентска власт. Това е тривиалното и е по конституция. Особеното се състои в това, че тайния замисъл на ГЗ на МПК е изкуствено предизвикнане на парламентарна криза и нов премиер, вместо 2013 г., да бъде избран сега, през 2011-та. Това е единствения начин “да извъртят номера Путин-Медведев” (както прогнозира Соня Колтуклиева) - през 2011 г. премиерът да се кандидатира за президент, а президентът да стане премиер на правителство на националното обединение, с тази разлика, че това ще стане не през 2013 г., а още сега, през 2011-та. Нещо като 3 в 1, само че не в един ден, а разтегнати и проточени в 3-4 месеца избори. Целта в такъв случай е прозрачна, тъй като лидерът на ГЕРБ  и лидерът на БСП (основни играчи в ГЗ на МПК) предварително са се разбрали - според резултатите от вота единият да подкрепи другия, сиреч, ако ГЕРБ води в резултата, но няма изгледи за мнозинство, БСП да го подкрепи и обратното, така че една от двете партии да успее да състави самостоятелен кабинет.

Дали Ахмет Доган “разбрал за това шушу-мушу зад гърба му” или не, не е важно. Важното е, че Касим Дал е “разбрал”. Той ще осигури турския, помашкия и част от циганския електорат в играта за подкрепата за този, който не “води в резултата”.


А някой помни ли колко пъти Бойко Борисов заявяваше, че ще си хвърли оставката за тази година и 7 м. от както е на власт? Кого плашеше?

Никой не плашеше – просто подготвяше общественото (стадното) мнение за това, което ще направи малко преди изборите – да осигури служебно правителство и най-вече, да “осигури” себе си в президентската гонка.


Но има нещо много смущаващо в цялата тази мръсна задкулисна бутафория на ГЗ на МПК, а именно съобщението:

“На 09.01 от 12,30 в ресторант "Тино" на ул. "Патриарх Евтимий" № 20 в София Централният комитет на Политическа партия "Нова сила" и политическият й съвет взеха единодушно историческо решение. Алексей Петров, който в момента е под домашен арест, получи енергията на националистическата формация.
Преди гласуването изказвания направиха лидерът на партията Антон Сираков (впрочем бивш зам.-председател на "Атака"), организационният секретар Иван Михайлов, Димитър Кунев от силната варненска организация, Тихомир Томов (доскоро зам.-кмет на Стара Загора, свален по "поръчение" на посланикът на Израел у нас). На 05 февруари в НДК в София партията ще проведе свой национален форум, в който ще се обсъди и вероятно приеме Алексей Петров да бъде издигнат като кандидат за Президент на Република България. Трябва да се отбележи, че самият г-н Петров е изказал становището си, че той ще приеме поканата само при положение, че негов противник в надпреварата през късната есен ще бъде сегашният премиер Бойко Борисов.

Вижте изявлението на партията...

Дори старите предатели не посмяха, дори Доган не посмя, да издигнат за вицепрезидент мюсюлманин, но новите предатели на България издигат Асан Омеров (Алексей Петров) директно за президент. А на 05 февруари (Дяконът Левски е обесен на 6-ти февруари - ст. стил) в НДК в София партията ще проведе свой национален форум, в който ще се обсъди и вероятно приеме Алексей Петров да бъде издигнат като кандидат за Президент на Република България.

Между впрочем, Антон Сираков беше "свален" от “СКАТ”, като “яростен” "антисемит" също по "поръчение" на посланика на Израел у нас. Ярък пример за кадрово попълнение на ГЗ на МПК с нови дьонмета, като този кюстендилски адвокат, оскверняващи датата на последния ден от живота на Апостола. Дори още през септември 2009 г., експертите от СЮМЗ, на него, Антон Сираков, му създадоха партия - "Нова сила", за да влезе в употреба чак сега, 05.02.2011 г., датата, когато преди 138 години окованият Апостол - Светецът на българската нация, е изживявал последните си часове. Не беше ли този, хомосексуален на вид адвокат и застъпник на сегашния евредепутат от "Атака", на "архонта" Слави Бинев, борчето за специални поръчения на ГЗ на МПК?


И ето друг троянски кон с еврейски корен, Стефан Софиянски, по поръчка от ГЗ на МПК  започва поредната акция.

Съобщението е от БТА, 8 февр. 2011 г.:

"Бившият министър-председател, кмет на София и екслидер на ССД Стефан Софиянски е поискал среща с ръководството на ДПС. Това съобщи във вторник зам.-председателят на партията Христо Бисеров.

Според него разговорът ще бъде насочен към обсъждане на икономическите мерки за излизане от кризата. От ДПС категорично отрекоха в предварително уточнените теми със Софиянски да фигурира молба от негова страна за подкрепа на евентуалната му кандидатура на президентските избори наесен.

От около половин година насам Софиянски излиза в публичното пространство с икономически тези за излизане на страната от финансовата криза. Според медийни предположения това е част от бъдещата му кандидат-президентска кампания или поне опит за политическа реанимация.

Покана за среща с ДПС са отправили и от НДСВ - коалиционни партньори от предишното правителство. Миналата седмица царската партия обсъди актуални политически теми с третия субект от бившата тройна коалиция БСП.

ДПС са получили и покани за срещи и от политически формации, с които са отказали сътрудничество."

Доган и Дал засега мълчат. Но дьонмето (вероотстъпник на еврейски) Христо Бисеров е винаги на разположение...


Сценарият на ГЗ на МПК е отдавна подготвен, вече е в реализация и моите прогнози, че те са замислили за 2011-та следното:

-         предизвикнане на парламентарна криза

-         служебно правителство с Иван Костов

-         “яростен” президентски двубой Бойко Борисов-Алексей Петров

-         президент Бойко Борисов, вице – Кристалина Георгиева

-         предсрочни избори и нов парламент

-         премиер Георги Първанов

-         кмет Стефан Софиянски


Ако това стане, то Голямата Политическа Подялба на България е окончателно утвърдена за поколения напред, а към края на 21-ви век “Световното правителство, спрямо което всички нации ще бъдат колонии”, заедно с нашия Конгломерат ще управляват България.


И ето те, по нечия команда, като лалугери наскочиха вече:

Асан Омеров (Алексей Петров) е официален (единствен засега) кандидат №1 за президент.
А троянският кон с еврейски корен, Стефан Софиянски, прави вече нов предизборен алианс...

Как да предотвратим всичко това?

Разбира се не както в Тунис и Египет, където “революциите” са явно дирижирани от вън.

Може би както гърците?

Мисля, че и двата варианта са невъзможни у нас. Какво – милионното шествие от Орлов мост до 4-ти километър от 1990-та да се превърне в площад “Тахрир” в Кайро от 2011-та? Абсурд – времената са други. Само диригентите и тогава и сега са същите – диригенти и кукловоди от СЮМЗ. Те тогава не го допуснаха, та днес ли. А не сме гърци, а българи.


Избори в един ден и масови протести за “Избори в един ден”, ако те предлагат друго – това, според мен е решението.


Единственият начин е чрез постигане на избори в един ден – за парламент, президент и кметове. Само така ще им отнемем възможността за лавиране в тяхната игра за подкрепата за този, който не “води в резултата” и да си играят чрез преливане на гласовете.


Едва ли нашите квазигенерали от ГЗ на МПК  ще бъда някога честни като двадесетгодишния редник от Вермахта, Хайн Северлох, отговарящ за картечен бункер, да признаят:

“Едва тогава си дадох сметка, че през цялото това време съм убивал хора.”

Категорично не, на това, че от тяхна страна ще проявят подобна честност към народа!

Защото те са само редници на СЮМЗ и няма никога да са, и да бъдат, квазигенерали от ГЗ на МПК, ако направят това.

Защото, ако логиката и психологията по време на война не са наука докато трае войната, то в България те перманентно не са.


Ето защо не трябва за допуснем нито едно име от моята прогноза да има политическо влияние у нас в бъдеще.


И Бог да помага прогнозата ми да не се сбъдне никога.


За благото на България!(*) - б.а. - Десантът в Нормандия (известен още като Денят „Д“ или операция „Нептун“) е военна операция на Великобритания, САЩ и Канада срещу Третия райх, част от Втората световна война.

Десантът е резултат от дълга подготовка и операции по дезинформация на противника. Началото му е дадено на 6 юни 1944 година. Извършен е на брега на Северна Франция, областта Нормандия, с което се дава начало на Битката за Нормандия, част от операция Овърлорд, която открива втори фронт срещу Нацистка Германия в Европа.

В десантната операция участват около 7 000 кораба и десантни съдове и близо 11 000 самолета. Най-голямата морска десантна операция по време на Втората световна война е осъществена успешно, благодарение на огромното превъзходство по море и въздух, осигурено с ресурсите на САЩ. Успехът ѝ спомага за откриването на втори фронт. В този ден американските войски губят 6603 бойци, в това число 1465 убити, англичаните и канадците - около 4000 човека убити, ранени и безследно изчезнали.

Източник:

(http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82_%D0%B2_%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F)

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:638 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).